Welcome
Home
Kontakt


Kultura

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Koncertne dvorane
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Kultura > Koncertne dvorane > GRADSKA KUĆA
GRADSKA KUĆA English
Adresa: Trg slobode 1, 21000 Novi Sad, Srbija
Telefoni: 021 420 066

Trg slobode 1, 21000 Novi Sad, Srbija, tel: 021 420 066

GRADSKA KUĆA

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :L4U         YFK      
K      O    O     GMR
MPC   OTW   PJC      
  4    N      2   EB3
BF6         NKH      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
U moru mogućnosti koje Nova godina donosi, želim Vam da donesete prave odluke ! Srećnu i uspesnu Novu godinu i Božićne praznike iskreno Vam želi Dragana Rakić Novi Sad
(, 27.12.2011. 09:19)
Poštovani, obraća vam se roditelj dva studenta koji koriste usluge GSP Novi Sad i svake godine u mesecu avgustu se susrećemo sa troškovima izrade pokazne karte koja je do sad koštala 450,00 dinara. Mislim, a i ostali roditelji takođe, da su ti troškovi nepotrebni, jer svaki učenik/student uz postojeću pokaznu potvrdom može dokazati da je redovan učenik/student određene ustanove. Da su ti troškovi preveliki i nepotrebni, primera radi, navešću ličnu kartu, kao dokument za koji platimo oko 1100,00 i koristimo je 10 godina, jasno je da preduzeće GSP preteruje i prazni đžepove roditelja, koji su ionako prazni. Kad sam se obratila navedenom preduzeću, ljubazno me ''šetaju'' od jednog do drugog (njihovog) telefonskog broja i svi u glas govore kako je to ustaljena praksa, a ja mislim da se to može ustaliti i drugačije, na račun roditelja, kako je ranije i bilo. Molimo vas da nam pomognete. -- S poštovanjem ogorčeni roditelj
(Slobodan Jovanović , 14.08.2009. 15:12)