Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Internet
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > Internet > YUnet International - EUnet
YUnet International - EUnet English
Adresa: Dubrovačka 35, 11000 Beograd, Srbija
Telefoni: 011 3305 678

Dubrovačka 35, 11000 Beograd, Srbija, 011 3305 678

Potpuna komunikacija
 
EUnet je priznati lider na polju Internet komunikacija i provajder koji je prvi započeo sa komercijalnim pružanjem usluga povezivanja na Internet u Srbiji i Crnoj Gori. EUnet Yugoslavia je počeo sa radom 1995. kroz partnerstvo sa kompanijom EUnet International, tada vodećim evropskim Internet operaterom. Od tada EUnet uspostavlja standarde Internet usluga na domaćem tržištu.
 
EUnet prednosti:
 
- Kvalitet, pouzdanost i kompletnost ponude Internet usluga - potpuna rešenja za povezivanje, prezentovanje i poslovanje na Internetu
- Snažna mrežna infrastruktura u 13 gradova Srbije povezana sa kičmom Interneta redundantnim zemaljskim linkom kapaciteta 100 Mb/s
- Vrhunska mrežna oprema i serveri (Cisco, Juniper, HP EVA Storage, IBM Blade)
- Partnerski odnosi sa vodećim telekomunikacionim operatorima u Evropi i vodećim svetskim firmama u oblasti informacionih tehnologija
- Visokoprofesionalni tehnički tim sa 10 godina iskustva
- Tehnička podrška 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji
 
Rezultat je više od 180.000 personalnih i više od 15.000 zadovoljnih biznis klijenata, kojima EUnet nudi najraznovrsnije pakete Internet usluga. Time u potpunosti zadovoljava potrebe korisnika svih profila - od individualnih koji cene posvećenost i lični kontakt, do velikih korporacija koje, zahvaljujući rešenjima za kompletno povezivanje, prisustvo i poslovanje na Internetu, mogu da nastave da rastu i razvijaju se u eri Interneta.

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * : 3          DIW      
OQ     C    F C   THX
 D    UXH   EKG      
 R     4    3 Q   37B
2IE         DE5      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara