Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Internet
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > Internet > Sezampro
Sezampro English
Adresa: Skadarska 40/3, 11000 Beograd, Srbija
Telefoni: 011 322 7231

Skadarska 40/3, 11000 Beograd, Srbija, tel: 011 322 7231

Sezam je nastao 1989. godine, kao jedan od prvih BBS-ova u Jugoslaviji. Zahvaljujući originalnoj koncepciji, kvalitetnom softveru koji su napisali Zoran Životić (osnovni program) i Dejan Ristanović (eksterne aplikacije), profesionalnom održavanju i podršci uglednog časopisa "Računari", Sezam je brzo stekao veliku popularnost da bi već 1990. prešao na komercijalni rad, postavši najveći BBS u Jugoslaviji, pa i u širem okruženju. Glavni adut Sezama bile su konferencije, u kojima su hiljade korisnika razmenjivale mišljenja o stručnim i opštim temama. U godinama krize Sezam je bio jedan od retkih oaza slobodne misli, ali i važan prozor u svet. Više informacija o prvim godinama rasta Sezama naći ćete ovde.
 
Sredinom devedesetih postalo je jasno da dolazi vreme Interneta - Sezam je stigao do limita okruženja u kome se nalazio, pa su Zoran Životić, Dejan Ristanović, Danko Jevtović i Nenad Jovanović osnovali SezamPro, oslanjajući se na Sezamovu tradiciju ali unoseći važne novine vezane pre svega za kvalitetnu vezu sa svetom. Nešto više o tim danima pročitaćete ovde.
 
SezamPro je u septembru 1996. godine među prvima ponudio pun pristup Internetu, a već sledeće godine i ISDN pristup. Stalno primenjujući najnovije tehnologije i prateći potrebe korisnika, SezamPro je izrastao u najveći on-line sistem u Srbiji i jednog od najvećih Internet provajdera. Snažan Internet link, tačke prisustva u svim krajevima Srbije, atraktivne cene, kvalitetna usluga, [S] kartice i dobra podrška čine važne adute kojima SezamPro opravdava visok renome koji uživa među korisnicima Interneta.

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :M5G         I4T      
1 O    Y    X B   WPB
SM4   T7E   GT1      
N I    C      7   JKF
N12         12U      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara