Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Internet
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > Internet > YUBC System
YUBC System English
Adresa: Braće Jugovića 16/1, 11000 Beograd, Srbija
E-mail: info@yubc.net
Telefoni: 011 334 3694

Braće Jugovića 16/1, 11000 Beograd, Srbija, tel: 011 334 3694, fax: 011 308 3350

YUBC System A.D. je akcionarsko društvo koje radi po međunarodnim normama i deluje u dve oblasti: kao jedan od najznačajnijih Internet provajdera u Jugoslaviji, i kao tim iskusnih stručnjaka u oblasti projektovanja i izrade informacionih i mrežnih sistema.
 
YUBC System A.D. se pojavio na srpskom tržištu kao internet provajder početkom 1998 godine kao pravni naslednik firme koja uspešno posluje već 30 godina.
 
YUBC System A.D., danas raspolaže optičkim linkovima ukupnog kapaciteta 155 Mbps sa mogućnošću brzog i jednostavnog proširenja. Povezani smo sa KPN Eurorings i Tiscali International u Beču kao nadređenim provajderima, te Telekomom Srbija u Beogradu. Prvi smo srpski provajder koji je uspostavio optički link od 34Mbps ka našem PoP-u u Bečkom VIX-u (Vienna Internet eXchange), čime smo olakšali funkcionisanje backbone mreže, povećali pouzdanost i dostupnost. Ostvarili smo peering (razmenu saobraćaja) sa velikim brojem vodećih svetskih i evropskih provajdera (korisnici uvek mogu sami da puste tracert i ping do bilo koje adrese).
 
Backbone mreža YUBC System A.D. je realizovana sa Internet backbone routerima firme Juniper iz M serije koji agregiraju 40Gbps i obradjuju do 40Mpps (packets per second). Pristupnu mrežu čine routeri firme CISCO, serija 7200 i 3600, koji važe za najpouzdanije mrežne uređaje. Današnja struktura backbone i pristupne mreže omogućava nam visok kvalitet pružanja usluga u ovom trenutku i predstavlja pouzdanu i dobru osnovu za buduća proširenja.
 
Svojim korisnicima pruža više različitih Internet servisa kao i načina pristupa:
 
- permanentne iznajmljene linije bežičnom vezom (kapaciteta od 128Kbit/s do 2Mbit/s i više),
- permanentne iznajmljene linije poprečnom vezom(kapaciteta od 128Kbit/s do 2Mbit/s),
- dial-up servis ISDN-om i komutiranim linijama sa V.92 standardom što obezbeđuje kvalitetan
 
i brz protok
- informacija za krajnje korisnike, i mogućnost VPN (virtual private networks) za dial-up
 
korisnike,
- povezivanje mreže manjih organizacionih jedinica dial-up-om preko komutirane linije.
 
Od Internet servisa korisnicima su dostupni WEB hosting, Mail hosting, Database hosting, Server housing, korišćenje ftp servera, news servera, proxy-cache servera itd.
 
Korisnicima YUBC System A.D. je na raspolaganju tehnička podrška 24h/7, koja se može ostvariti putem telefonskog poziva, ličnim kontaktom u prostorijama YUBC System A.D. ili putem e-mail-a.
 
Za izvanredan doprinos razvoju Interneta u Jugoslaviji 1998-e i 1999-e godine YUBC System A.D. je primio priznanja, a 2000-te i 2001-e godine i Glavnu nagradu Jugoslovenskog Informatičkog Saveza (JISA).
 
Za bilo kakve dodatne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate na: info@yubc.net

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :IDB         JGC      
  H    Y    9     SWD
T62   TPU   5GW      
  P    E      E   AOI
XDR         BNC      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara