Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Radio
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > Radio > Radio Golf
Radio Golf English
Adresa: Kneza Višeslava 88, 11000 Beograd, Srbija
Telefoni: 011 354 9144

Kneza Višeslava 88, 11000 Beograd, Srbija, tel: 011 354 9144, fax: 011 547 089

Golf radio, po mnogo čemu jedinstvena radio stanica u Beogradu, specifičnog duha i originalne muzičke koncepcije, ponudio je sebe Beograđanima i Beogradu po prvi put 30. maja 1994. godine, tačno u podne. Bez preterano velikih ambicija, skroman i nenametljiv, privukao je veliki broj radoznalaca na svoju tadašnju frekvenciju 103,6 MHz. Iz studija u Košutnjaku, ubrzo zatim oglasili su se prijatni glasovi, koji su svojim prisustvom pokušali da dokažu svim nevernim Tomama da Beograd nije izgubio dušu i da ima još mnogo onih koji beogradsku kaldrmu i urban način života i dalje neguju i poštuju.
 
I baš u stili prve muzičke numere koja je emitovana sa našeg talasa (Relax - Frankie goes to Hollywood), neopterećujući svoj auditorijum bespotrebnim pričama, opravdavao je veoma lako jedan od svojih slogana: Radio dobre zabave i uspešnog biznisa. Opredeljen da gaji samo prave muzičke vrednosti, operisan od narodnjaka i kojekakvih instant muzičkih varijanti, Golf radio svojim signalom pokriva Beograd i širu okolinu, dobar deo Vojvodine i centralne Srbije, a ponekad smo i sami iznenađeni gde se sve slušamo.
 
Nakon bombardovanja, Golf radio pravi zaokret u svojoj programskoj, ali ne i muzičkoj koncepciji i postaje prvi sportski radio u Jugoslaviji i na Balkanu. Ostali smo i dalje Radio dobre zabave i uspešnog biznisa, ali smo Beogradjanima i svima koji nas slušaju i vole, priuštili mogućnost da pravovremeno budu informisani o svim aktuelnim sportskim događanjima na čitavoj planeti. Jednostavno, nema događaja koji nismo propratili, niti sportske manifestacije kojoj nismo prisustvovali i sa koje nismo izveštavali. Mala, ali odabrana ekipa stiže svuda!
 
Veoma smo srećni što namerna promena  programske koncepcije i nenamerna promena frekvencije nisu uslovile odlazak naših vernih slušalaca, čiji se broj, sudeći po anketama Agencija za ispitivanje javnosti, samo povećao! Ponosni smo što je u mnogim domovima, 98,2 MHz frekvencija sa kojom se budi i odlazi u krevet. Za sve one kojima sport nije bas jača strana, zadržali smo ponešto od naših starih emisija, poput Alternatora, Movielanda, Atipičnog jutra, Golf top 20 liste, Golfske struje i uvek neizvesne kreacije zvane Obavezno neobavezno.

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :CW9         QAC      
T C    L    T 8   TWH
CE9   WSY   ULS      
T P    C      9   LWI
I6X         RHA      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Molio bi vas da mi pomognete da uspostavim kontact sa George Spiric Fraxon. Mi smo se sreli poslovno u Melburnu pre 12 godina u Australiji Potrebna mi njehova pomoc. Njogovi broj telef. ili email bi odlicno. Ja zivim u Melburnu, Australiji Moj broj je 0423 868 144 hvala, Laza
(Lazar Sreckov, 14.08.2011. 15:47)
Molim kontakt sa glavnim urednikom u vezi projekta "Australija-Sribija"
(George Spiric Fraxon, 27.10.2009. 22:16)