Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Radio
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > Radio > Radio Pingvin
Radio Pingvin English
Adresa: Kolarčeva 5, 11000 Beograd, Srbija
Telefoni: 011 303 4258

Kolarčeva 5/2, 11000 Beograd, Srbija, tel: 011 303 4258, fax: 011 303 3723

Još davne ‘91. pokrenula ga je grupa mladih entuzijasta i kao “jedini Pingvin koji uspeva u našim krajevima“ bez prekida traje do današnjih dana. I zaista, mnogo toga vezanog za ovu radio stanicu, postalo je deo istorije radio difuzije na našim prostorima. Produkcijski timovi Radio Pingvina postavili su temelje moderne audio produkcije , stvarajuci “štosne“ reklame, prepoznatljive slogane - koji su se prepričavali. “Ovde Pingvin, 90,9”, bio je poziv na druženje, dobar provod, upoznavanje, susret sa radio zvezdama, a na Pingvinu su bili gotovo svi koji nešto znače u ovom poslu. Iako je nastao i razvijao se u vreme raspada bivše YU, Pingvin je bio i ostao “oaza” bez politike i narodnjaka. Zbog pozitivnih vibracija koje šalje sa svoje frekvencije nazvan je i "beogradski radio dobre volje i lepih osmeha".

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :IB7         I5T      
P 1    U    9 M   IXU
T33   79E   97I      
A Y    K    K 2   BJW
T34         KG8      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara