Dobrodošli
Home
Contact


Media

SEARCH
Within
Category Television
All Categories
Find
AND Search
OR Search
Phrase Search
Show


Hide images










Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Media > Television > Televizija Galaksija 32
Televizija Galaksija 32 Srpski
Address: Skadarska 1/II, 32000 Čačak, Serbia
Phones: +381 32 227 357

Skadarska 1/II, 32000 Čačak, Serbia, tel: +381 32 227 357, fax: +381 32 227 357

Televizija Galaksija 32

Submit your comment or message

Your comment will be posted on this page and automatically forwarded to its owner, but before you leave a comment, please read the rules of commenting:

Hate speech, incitement to racial, ethnic, sexual and religious hatred, defamation, slander and profanity are not welcome on this site and the moderator reserves the right not to publish.

The opinions and views expressed in comments are not the opinions and views of Info-Tours.NET.

We apologize to Info Tours.NET portal visitors that, due to frequent hacking, we had to implement a security code protection system.

 
Your full name * :
E-mail * :
Comment * :

Please enter the sum * :



GL7         4HB      
  I    N    G H   UJJ
FXL   X2T   L T      
  D    I    H 5   R55
H21         WM7      
Fields marked with a red star (*) are required.
 
Your comments:
Postovani,na vasoj televiziji smo videli oglas rad u nemackoj. Javili smo se i bili smo prevareni. Kakva je mogucnost da od vas dobijemo informacije od onog ko je predao oglas?
(marko arsenijevic, 21/05/2010 17:14)
Postovani, pratila sam vasu reportazu koju ste pre dva-tri dana objavili na vasoj televiziji i moram priznati da ste vrlo lepo snimili i banje Trepcu i Ovcar i ponudu Cacka hotel Moravu i Livade ali iz dobrog ukusa izlazi vasa prezentacija 'Brvnare 'KAO NECEGA STO IMA U NASEM GRADU, zar gostima treba da pokazemo objekat skovan od dasaka, drvenu cvornovatu stolicu, bez ventilacije i minimuma higijene, sa jednim WC cucavcem.Kada u tom zadimljenom ambijentu provedete deset minuta, na ulici smrdite na mirise cigareta i kuvane hranei rostilja kao da ste iz susare izasli .To je sramota i vidi se da su vasi kriterijumi ciljna grupa, mozda politicka,mozda licni interes. To sto ima da ponudi nas grad bisere poput KNEGINJE, DOBITNIKA ZLATNE MEDALJE IZ OBLASTI TURIZMA u ovom regionu,pojam higijene i kvaliteta, vi ili sabotirate ili precutkujete. Hvala i nadam se da ce moje zapazanje i hiljade drugih sugradjana biti javno izneto na vasoj tv.Povodom toga vec je grupa gradjana dala tekst u novine da ili necete ili ne znate da konzumirate prave stvari i tu sliku servirate i gradjanima. vera u bolje i svetlije sutra
(vera tripkovic, 21/04/2010 16:04)