Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Mediji
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaVEZANE KATEGORIJE
Televizija
Mediji
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > RTV STUDENTSKI GRAD
RTV STUDENTSKI GRAD English
Adresa: Studentski Grad, ul.Tošin bunar 149 d-II F tv, 11070 N.Bgd, Srbija
Telefoni: 011 310 22 94 (urednik)

TV Studentski Grad je studentska televizija. Nalazi se u 2f bloku Studentskog grada u Beogradu i svoj program emituje u internom kablovskom sistemu koji pokriva sva 4 bloka. To je jedina studentska televizija na Balkanu...

Program  je pre svega namenjen studentima. Autorski program ove televizije se emituje u vecernjim satima od 18 do 00. Emisije su uglavnom informativnog, obrazovnog i zabavnog tipa.

Informativne emisije se uglavnom bave novostima i tekucm pitanjima studenskog i akademskog zivta, ali i nezaobilaznim pitanjima iz studentskog standarda. Zabavne emisije imaju za cilj animiranje studenata i njihovo ukljucivanje u zivot Studentskog grada.

Obrazovni program kroz svoje sadrzaje studente upoznaje sa aktuelnostima iz sveta nauke i obrazovanja. Kroz svoje emisije studentima priblizava tematiku koja se tice njihovog studiraanja i koa pokriva sve naucne oblasti koje su zastuplene na Univerzitetu u Beogradu. Kulturna redakcija prati sadrzaje iz kulturnog zivota naseg grada. Ostatak programa je uglavnom popunjen muzickim  sadrzajem  sa servisnim informacijama.

 Arhiva televizije poseduje audio i video zapise jos iz sedamdesetih godina proslog veka. Ona je na raspolaganju svim studentima i zainteresovanima uopste.

ISTORIJAT

TV Studentski grad je prirodni naslednik Radija Studentski grad, koji je poceo da radi jos 1950-ih godina. Radio Studentski grad, ostavio je neizbrisiv trag tokom prvih velikih protesta studenata u Titovoj Jugoslaviji, pozivajuci tadasnje stanare ovog doma na zajednicki protest 1968. godine. Na radiju su svoje karijere zapoceli mnogi kasnije veoma poznati novinari, medju njima se posebno izdvaja Mica Orlovic.

BUDUCNOST

Trenutni planovi RTV Studentski su izlazak na kablovski sistem Beograda  i povezivanje sa svim domovima Ustanove Studentski centar u Beogradu vec pocetkom 2009. godine. U toku su ozbiljne pripreme za predstojecu
Univerzijadu 2009 na kojoj ce ova televizija imati znacajno mesto. Tokom cele godine na RTV Studentski grad je otvoren konkurs za mlade novinare, kamermane i montazere, kao i sve one koji to nisu, a zele da se okusaju u
ovoj profesiji.

Struktura televizije :

Direktor / glavni i odgovorni urednik:
SVETOZAR UMICEVIC

kulturna redakcija
urednik:
DALIBORKA ILIC

obrazovno-naucna redakcija
urednik:
ALEKSA JOVANOVIC

informativna redakcija
urednik:
ANDRIJANA STANKOVIC

zabavno-muzicka redakcija
urednik:
TIJANA MARKOVIC

urednik redkacije za produkciju
projekata televizije i
PR televizije:
DANILO MASOJEVIC

sef tehnike, montaze
i informacionaih tehnologija:
MILOS KASALOVIC

sef realizacije:
MILAN VUKAŠINOVIĆ


Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :J1Q         N3P      
  X    F      5   2JH
Q9W   68J   2UQ      
  C    E    X     OHT
BLQ         BKI      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Poštovani da li možete da nam pomognete da nadjemo kontakt nekog ko je sada poznati profesor,sportista,pisac a nekada je živeo u Srudentsko gradu.Pozvali bi smo ga da bude gost Beogradske hronike u ponedeljak ,zato nam je potreban brz odgovor.Unapred zahvalna Mirela Belošević 064 861 20 39
(, 26.02.2021. 11:58)
оно што сам тражио, хвала
(tool, 19.12.2009. 17:10)
e super su oni, drugaciji od drugih....samo da su malo buntovniji, ipak studenti su :)
(MARKO, 24.01.2009. 12:50)
Nema bolje televizije u kraju...:)))
(Dan'lo, 23.01.2009. 11:19)