Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Televizija
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > Televizija > Televizija Sat
Televizija Sat English
Adresa: Bože Dimitrijevića 130a, 12000 Požarevac, Srbija
Telefoni: 012 552 220

Bože Dimitrijevića 130a, 12000 Požarevac, Srbija, tel: 012 552 220, fax: 012 552 223

Televizija Sat

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :WYY         KD2      
  F    Q    S     T5Y
QYT   JW3   UX7      
G      B    F 9   WC4
TXM         P6L      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
kako se zove crtani film,koji pustate svaku noc posle ponoci? parodija na sve mnogo me interesuje..unapred hvala
(milena mijailovic, 22.11.2010. 01:37)
Požtovani, čestitam i zahvaljujem vašoj ekipi koja vodi i uredjuje emisije iz privredne i ekonomije, što nam je 12-0g februara u 18h omogućila da saznamo nešto više o budžetu i mogućnostima koje mogu Srbiji doneti prosperitet a gradjanima zaposlenje i veći životni standard. Takodje, zahvalnost g-sn. Petkoviću iz Žvedske, koji je izneo iskustva iz Evrope i na primerima drugih, koji su mnogo bezbolnije prošli tranziciju, ukazao kako jedino Srbija moze izaći iz krize. s, poštovanjem, Lela
(velika marković, 16.02.2010. 12:37)
Poštovani, počele su letnje Olmpijske igre! Distributerska kuća ''Fokus'' iz Beograda vam je pripremila još jedno iznenađenje. Uradili smo dokumentarni film ''Borba i Pobeda'' u trajanju od 30 minuta. Sinhronizovano na srpski jezik! Svake četiri godine, sportisti iz 200 zemalja se sakupljaju radi takmičenja na najvećoj sportskoj pozornici. Dok će neki postići glavni sportski cilj, Olimpijsku zlatnu medalju, drugi će morati da se zadovolje time što su učestvovali. Možda će se prisetiti reči Barona Pjera De Kubertena, oca modernog Olimpijskog pokreta: U životu nije najvažnije pobediti, već se boriti. Suština nije u pobedi, već u poštenoj borbi. Ponovno proživljavanje borbi i pobeda nekih od najboljih atletičara koji su postigli najveća lična dostignuća. To je rezultat napornog rada i želje. U poređenju sa njihovom strašću prema sportu, oni su podelili drugu strast iz koje crpe snagu za takmičenje. Takmičenje na Olimpijadi je za drevne grke bio čin obožavanja Zevsa. U ovoj emisiji ćemo upoznati neke moderne olimpijce koji svoje bavljenje sportom takođe smatraju činom obožavanja. Više informacija na: http://www.struggleandtriumph.com/ (sajt je na engleskom jeziku)! Možete videti insert iz filma ''Borba i Pobeda''. Ako ste zainteresovani da ovaj film uvrstite u vašu programsku šemu, pišite nam na: pricaoisusu@gmail.com Pošaljite nam naziv TV stanice i vašu adresu. Mi ćemo vam poslati DVD i potpisan ugovor o autorskim pravima za emitovanje. Fokus
(Fokus Beograd - Olimpijada, 09.08.2008. 10:47)