Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Štampa
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > Štampa > Građanski Oglasnik
Građanski Oglasnik English
Safarikova 15, 21000 Novi Sad, Srbija, tel: 021 422 225

Građanski Oglasnik

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * : 6          6C5      
TR     O      D   CXT
 T    1YT   Q4M      
 G     E      R   DIR
572         XID      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Ljeto je prošlo, tko se okupao okupao, još malo pa će i zahladiti. Ali oduvijek su Vas fascinirale ptice i njihovo promatranje ili možda želite čuti riku jelena? Ili možda jednostavno želite uživati u berbi grožđa i uživanju u vinu? Zašto onda nebiste otišli barem za vikend u Baranju na imanje Sklepić? Autohtono seljačko obiteljsko turističko gospodarstvo će vas oduševiti svojom autentičnošću, ponudom i povoljnom cijenom. Prošečite pješčanim plažama Dunava,okupajte se na bazenima u Kneževim Vinogradima ,posjetite obnovljeni vinski podrum iz 1526.g. u Kneževim Vinogradima i probajte neke od najbolji slavonskih reepata. Doživite Baranju na sasvim novi i čudesan način. Imanje Sklepić se nalazi u selu Karanac koje je smješteno u srcu Baranje, s jedne strane zagrljeno Baranjskom planinom, a s druge ritskim atarima. Svojom očuvanošću starih panonskih kuća, jedinstvenom betonskom cestom, sa tri crkve i najduljim drvoredom trešanja spada u pravu kategoriju etno sela. U selu postoji etno restoran u kojem možete kušati sva Baranjska jela spravljena isključivo na otvorenoj vatri i u krušnoj peći. Osim toga možete obići Kopački rit, otići u ribolov, posjetiti vinske ceste i neke od najpoznatijih vinograda, saznati što je grnčarstvo i još mnogo toga. Dođite. Baranja vas čeka.
(Sklepić, 26.08.2010. 22:30)
prodajem n95 ili menjam za n73muzics 0216610780
(nenad veličković, 13.04.2009. 20:17)