Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > O nama
Šta je Info-Tours.Net?
 
Glavna namena i cilj WEB Portala Info-Tours.Net je informisanje korisnika o svim važnim aspektima i podacima privrednog, kulturnog i društvenog života Srbije putem Interneta. Zamišljen je kao snažan pokretač i nosilac podizanja sveobuhvatnog kvaliteta u svim sferama života. 
 
Tempo savremenog života se iz dana u dan pojačava, zadataka je sve više, a slobodnog vremena sve manje. Sve je više zadataka koje ljudi moraju da obave u određenom periodu vremena. S toga je potpuno prirodno da se teži pojednostavljivanju poslova i optimizaciji raspoloživih resursa u svakom smislu. Isti je problem i sa što kvalitetnijim korišćenjem slobodnog vremena.
 
Pronalaženje informacija potrebnih za obavljanje posla ili korišćenja slobodnog vremena postaje sve teži dnevni zadatak. Informacija na Internetu ima vrlo mnogo, ali ni izbliza nisu jednako obrađene, direktno uporedive i iskoristive, ni po sadržaju ni po načinu prikazivanja.  WEB Portal Info-Tours.Net ima za osnovni cilj da korisniku pronađe i pruži sve potrebne informacije na jednom mestu, kako bi se potrebno vreme pretraživanja smanjilo na najmanju moguću meru.