Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika

Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Pošalji/kreiraj prezentaciju
Dobrodošli! Hvala što svojim učešćem doprinosite opštoj informisanosti o ponudi Srbije. Javnost o svojim potencijalima možete informisati kada ih stavite u sistem moćnog pretraživača, bez obzira da li imate ili ne svoju sopstvenu internet prezentaciju. U tome vam pomaže Info-Tours.Net. Vašom prezentacijom informišete željenu ciljnu grupu, a nju odredjujete kako svojim sadržajem, tako i kategorijama koje će joj biti dodeljene. Tekst treba da bude napisan jednostavno, jasnim, zvaničnim jezikom. Prezentacija se objavljuje na onoj verziji portala na kom je jeziku i napisana, zato snažno sugerišemo upotrebu oba jezika. U listi pogodaka pri pretraživanju prikazuju se Slika, Naslov i Kratak opis, a na strani prezentacije i svi osnovni podaci, pun tekst, galerija slika i linkovi na druge objekte i dokumentaciju.


 • Kratak opis je sadržaj prezentacije koju dajete u punom tekstu, tekst ne duži od dve rečenice, koji je asocijativno opisuje i navodi čitaoca da predje na stranicu vaše prezentacije i pročita je.
 • Pun tekst najlakše ćete popuniti pomoću copy-paste funkcije iz neke već pripremljene datoteke. Pun tekst ima ograničenje na 60.000 karaktera.
 • Osnovni podaci koji vas opisuju, kao na pr. adresa, grad, telefoni, telefax, web i e-mail adrese i sve ono što smatrate da je važno istaći,
 • Kategorije kojima opisujete vašu delatnost i odredjujete ciljnu grupu navedite redom po važnosti, a mi ćemo ih prepoznati i dodeliti vašoj prezentaciji na dobar način.
 • Slika veličine 80x80 piksela u rezoluciji 72dpi, doprinosi približavanju prezentacije čitaocu i pojavljuje se u gornjem levom uglu stranice vaše prezentacije, kao i u listi pogodaka prilikom pretraživanja. Preporučujemo da to bude vaš logo ili karakterističan deo neke fotografije.
 • Mapa za prilaz je slika koja se prikazuje pored osnovnih podataka. Potrebno je pripremiti u veličini 480x480 piksela i rezoluciji 72dpi. Nju ćete nam proslediti pomoću tastera Browse desno od polja.
 • Slike za galeriju na stranici vaše prezentacije pripremite u veličini 480x360 piksela i rezoluciji 72dpi bilo koje orijentacije. Standardni paket sadži do 5 slika u galeriji. Potrebu za dodatnim slikama i linkovima na njima opišite nam u napomeni, pa ćemo vas kontaktirati.

 • Napomena je mesto gde možete da nam opišete neki poseban zahtev ili date bilo kakvo uputstvo i dodatno objašnjenje o prezentaciji. Ona se ne objavljuje. Napomenite nam ako imate dokumentaciju koju želite da objavite na stranici vaše prezentacije. To su svi oni dokumenti koje želite da posetioci prenesu na svoje mašine putem download-a za dalje gledanje.

  Ako bude potrebno kontaktiraćemo vas preko Email-a koga nam ostavljate za kontakt

  Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.


  Na srpskom Na engleskom
  Naslov *
  Kratak opis
  Pun tekst *
  Osnovni podaci
  Kategorije *
  Mala slika
  (jpeg ili gif, 80x80px)
  Mapa
  (jpeg ili gif, 480x480px)
  Slike 1 - 5 (jpeg ili gif, 480x360 ili 360x480)
  1
  2
  3
  4
  5
  Napomena
  Ime i prezime *
  E-mail *
  Broj telefona *