Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > Poljoprivrednik u Srbiji ima prosečno 60 godina
Poljoprivrednik u Srbiji ima prosečno 60 godina | 12.03.2024.
Poljoprivrednik u Srbiji ima prosečno 60 godina, njegovo gazdinstvo obrađuje posed od 0,5 do šest hektara, gaji prosečno jedno grlo goveda, pet svinja, tri ovce, 43 kokoške i ima tri košnice pčela, pišu Večernje novosti pozivajući se na rezultate poslednjeg popisa poljoprivrede... Autor: FoNet

Njiva, kombajn, poljoprivreda
N1

Poljoprivrednik u Srbiji ima prosečno 60 godina, njegovo gazdinstvo obrađuje posed od 0,5 do šest hektara, gaji prosečno jedno grlo goveda, pet svinja, tri ovce, 43 kokoške i ima tri košnice pčela, pišu Večernje novosti pozivajući se na rezultate poslednjeg popisa poljoprivrede.

 

Poljoprivredna domaćinstva su najosetljivija i najfleksibilnija jer svakog trenutka mogu da isprazne svoje obore i napuste poljoprivredu. To je samo jedan u moru problema koje je razotkrio popis poljoprivrede, ukazuje list.

 

Prema popisu, od poljoprivrede u Srbiji živi 1,15 miliona ljudi, a na nešto više od četiri miliona hektara zemljoradnjom i stočarstvom se bavi 508.000 domaćinstava, sa prosečno nešto više od dva člana porodice.