Welcome
Home
Kontakt


TURIZAM

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Turističke organizacije
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika










Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > TURIZAM > Turističke organizacije > Turistička organizacija Bor
Turistička organizacija Bor English
Adresa: Moše Pijade 19, 19210 Bor
E-mail: borast@ptt.rs

Turistička organizacija Bor

Turistička organizacija Bor

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :



 4          TDT      
DT     S      W   2SA
 6    THT   B9Y      
 T     K    2     T8T
FNQ         WLK      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Poštovani , Penzioneri mesne zajednice " Centar " iz Kruševca posetiće 25.09.2010. Bor sa okolinom.Molimo Vas da nam izađete u susret da nas primite u Lazarevoj pećini sa vodičem jer smo čuli da je u protivnom zatvorena , ako se ne najavimo. Unapred zahvalni ! Grupa penzionera iz Kruševca
(Mirela Milojević, 10.09.2010. 20:45)
ADRESA: Srbija, 11070 Novi Beograd, Poštanski Fah 140 Kancelarija: ul.Agostina Neta, bb ( Blok 66 ) tel. +381 11 30 17 330, +381 063 7227047, fax +381 11 30 17 331, tekući račun: 295-1237686-20 i devizni račun: 54011–VAL–300636 kod Srpske Banke WEB: www.upikdunav.co.yu E–mail: upikdunav@gmail.com Poštovani, Pozivamo Vas da budete naš gost i učesniik na II medjunarodnoj Konferenciji. Druga Medjunarodna KONFERENCIJA PRISTUPAČNOG TURIZMA „TURIZAM ZA SVE“ Beograd, hotel Zira, 26-27. Novembar 2009. Turistički klub Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Dunav iz Beograda, u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja - Sektor turizma i Privrednom komorom Beograda sa zadovoljstvom Vas poziva da svojim prisustvom uveličate ovaj skup. UPIK DUNAV je od osnivanja Evropske asocijacije za pristupačan turizam (ENAT), jedini predstavnik Srbije (sa sertifikatom) u ovoj asocijaciji, koja pretežno okuplja članove iz država EU. Na Kongresu u Beču, početkom oktobra 2009. imali smo prezentaciju Pristupačan Beograd, koja je bila jako dobro primljena, a koju smo pripremili uz pomoć gospodina Dejana Veselinova iz Turističke organizacije Beograda. Ove godine se po drugi put u Srbiji održava Medjunarodna Konferencija sa temom: Pristupačni turizam- Turizam za sve. Cilj konferencije je promocija smanjenja nepristupačnih turističkih destinacija i svih oblika turističkih sadržaja sa naglaskom na edukaciji donosioca odluka i zaposlenih u turističkoj industriji o potrebi pristupačnog turizma za sve, kao i povećanja profita i unapređenja opšte održivosti poslovanja konkretnog biznisa u uslovima ekonomske krize uz primere dobre prakse. Konferencije će obuhvatiti pristupačnost sa profitnog, sociološkog i humanog aspekta sa željom da se postignu jednake mogućnosti za sve i u oblasti rekreacije i socijalne inkluzije osoba sa invaliditetom. Kao jedan od značajnijih događaja u regionu u 2009. godini, Konferencija pristupačnog turizma želi da okupi ljude iz oblasti turizma, uključujući resorna ministarstva, turističke asocijacije, avio-prevoznike, predstavnike železničkog, autobuskog i brodskog saobraćaja, turističke agencije, a posebno one koje se bave nekim od vidova zdravstvenog turizma, medije, poslovne ljude zainteresovane za ulaganja u ovu oblast, predavače i stručnjake koji se bave ovom tematikom i, naravno, predstavnike organizacija osoba sa invaliditetom, iz inostranstva i Srbije. Konferenciju otvara državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, gospodin Goran Petković. Konferencija je ujedno i uvod za predstojeće obeležavanje 3. decembra, dana osoba sa invaliditetom. Bliže informacije i registracioni formular možete naći na www.upikdunav.co.rs i www.accessibletourism.org i na sajtu Privredne komore Beograda. Srdačan pozdrav, Projekt menadzeri i osnivači TK Dunav Zorana Gajić, dipl.politikolog, Mob. Tel.064 625 88 43 Mirjana Ilić Djuricin, dipl. ing. gradj. Mob. tel. 064 168 56 94
(Zorana Gajic, 10.11.2009. 13:08)
Molim za informaciju da li je Lazareva pecina otvorena za individualne posete i pod kojim uslovima.
(Milorad Lukic, 25.08.2009. 14:19)
molim vas javite mi da li je otvorena Zlotska pecina za posetioce hvala
(branislava milunov, 11.06.2009. 13:37)