Dobrodošli
Home
Contact


Nature

SEARCH
Within
Category Resorts
All Categories
Find
AND Search
OR Search
Phrase Search
Show


Hide images



RELATED CATEGORIES
Tourist settlement
Private accomodation
Motels
Camps
Mountains
National Parks
Resorts








Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Nature > Resorts > Tourist settlened Rtanj
Tourist settlened Rtanj Srpski
Above Sea level (m): 640

Map


Submit your comment or message

Your comment will be posted on this page and automatically forwarded to its owner, but before you leave a comment, please read the rules of commenting:

Hate speech, incitement to racial, ethnic, sexual and religious hatred, defamation, slander and profanity are not welcome on this site and the moderator reserves the right not to publish.

The opinions and views expressed in comments are not the opinions and views of Info-Tours.NET.

We apologize to Info Tours.NET portal visitors that, due to frequent hacking, we had to implement a security code protection system.

 
Your full name * :
E-mail * :
Comment * :

Please enter the sum * :



W75         9D8      
  9    9    N     SM6
  7   DLN   F4D      
  L    R      U   A71
  2         WJ4      
Fields marked with a red star (*) are required.
 
Your comments:
Odlična tema. Čini mi se, međutim, da bi bi lokalni urntibsaa doprineo rešavanju problema koliko i lokalni lekar postavljen na istu poziciju. Zaštо? Zato što bi stručna sistematizacija jednog tako spontano nastalog haosa bilo isto što i mixing grandmothers and frogs kao što neko reče. Moje mišljenje je da stari pristup od čega boles' od toga i lek ovde jedino može dati rezultate. Predlog bi dakle bio da se na lokalnom nivou pokrene jedna široka javna rasprava na temu urbanizacije ovih zona divlje gradnje. Da se raspiše čitav niz nearhitektonskih konkurasa gde će lokalni živalj davati svoje ideje i vizije kako to spontano naselje da postane bolje iz ugla njegovih stanovnika. Ono što struka vidi kao unapređenje ovih zona može da bude potpuno kontraproduktivno, kako ste ispravno primetili u tekstu. Dakle, konkurs, lokalni žiri bira najbolju viziju, onda to lepo mi platimo da se izvede (ako baš moramo) i to je to. Ovde bih dodao: da ogradimo i da naplaćujemo karte za turističko razgledanje, ali neko to može pogrešno da shvati.
(, 14/06/2012 00:29)
Pre par godina sam bila u selo Rtanj, jako sam bila oduševljena, divno je tamo, mir i tišina, niko nigde ne žuri stvarno sam osetila da sam na godišnjem odmoru ,bili smo gore na vrhu, Pop nam je bio vodjaputa! Išla bih ponovo! I doći ću!Pozdrav
(marta kekez, 31/08/2008 14:04)
Ukoliko zelite da saznate vise o ovoj planinskoj lepotici posetite sajt ljubitelja planine Rtanj http://rtanj.tripod.com/
(Milovan Bojovic, 30/07/2007 14:07)
Bio sam u subotu,3.3.2007.sa prijateljem do vrha.Fantastično je.Pogled sa vrha je fenomenalan.Mislim da ću stalno da idem, makar jednom u dva meseca.
(miroslav rajković, 05/03/2007 11:45)

Relations
Belgrade